21 april 2011

Sjuminuterssallad

Jag planerar skiva till påskafton och har inte tid att laga någon ordentlig mat så jag slänger ihop en grön hög och läser kokböcker istället.  Den här känns bra om man är lite förkyld och hängig men vill vara pigg och kry och ägna sig åt viktigare saker än torka sig om näsan.




Sjuminuterssallad
  • bladspenat
  • bladpersilja
  • färsk oregano
  • färskt vitlöksgräs
  • tomat
  • avocado
  • kokt ägg
  • svarta oliver
  • blekselleri
  • rostade solroskärnor
  • citron
  • olivolja
  • salt och nymalen svartpeppar
Koka ägget och släng ihop det andra under tiden. Skala ägget och dela det. Servera med knapri-knapri-kex och ost.


Receptmakare: Fru Palsternacka


1 kommentar:

  1. hehe... jag känner igen det där med att äta en ihop slängd sallad medan man drömmer om allt gott man ska ha tid att laga. ;)

    SvaraRadera